Kontakt

Kontakt

ALLIANZ INVEST d.o.o.

Heinzelova 70
10000 Zagreb
telefon: 01/3670-798
faks: 01/3670-701
e-mail: kontakt@azinvest.hr

Svoja pitanja, prijedloge, primjedbe ili pohvale možete nam uputiti telefonom (01/ 3670 798), mailom (kontakt@azinvest.hr), faksom (01/ 3670 701) ili osobno u prostorijama ALLIANZ INVESTA.

Na sva pitanja rado ćemo Vam odgovoriti!

 

ZAŠTITA PRAVA I OSOBNIH PODATAKA

Društvo je imenovalo Službenika za zaštitu osobnih podataka kojeg možete kontaktirati radi pristupa Vašim osobnim podacima, njihovog ispravljanja ili brisanja kada je to zakonski  dopušteno, prigovora u vezi istih kao i svih dodatnih informacija u vezi obrade i to pisanim putem na adresu sjedišta Društva ili na mail adresu: privacy@azinvest.hr.

Informacije o obradi Vaših osobnih podataka koje provodi Društvo možete pronaći u dokumentu Informacije o prikupljanju i obradi osobnih podataka. Radi ostvarivanja prava na pristup osobnim podacima sukladno članku 15. Opće uredbe o zaštiti podataka molimo koristite Obrazac zahtjeva – pravo na pristup osobnim podacima.

Pritužbe se zaprimaju u pisanom obliku ili elektronski na sljedeću adresu:

  • ALLIANZ INVEST d.o.o., Heinzelova 70/3, 10 000 Zagreb, n/r Funkciji upravljanja pritužbama
  • ili na fax: 01 3670 701
  • ili na mail adresu: kontakt@azinvest.hr

Obrazac za podnošenje pritužbe nalazi se pri dnu stranice.  

Nakon zaprimanja pritužbe, Društvo će primitak iste potvrditi podnositelju pritužbe te ga obavijestiti o planiranim radnjama i istu nastojati riješiti u najkraćem mogućem roku (do 24 h). Ukoliko Društvo ocijeni da rješavanje pritužbe neće biti moguće u roku od 24 h, obavijestit će o tome podnositelja pritužbe te ga informirati o planiranim radnjama i predviđenim rokovima unutar kojih bi se pritužba mogla riješiti. Odmah po okončanju postupka rješavanja pritužbe Društvo će obavijestiti podnositelja pritužbe o konačnom rezultatu postupka. Sva komunikacija između podnositelja pritužbe i Društva odvija se pisanim putem.